Peter Bonfield: "Ak robíte tú istú prácu ako pred dvoma rokmi, niečo robíte zle". 1 - Brunovský, O.
Vývoj filozofie spoločnosti International Computers Limited (ICL, ktorej centrála sídli v Londýne), ktorá z typicky hardwarovej firmy presunula ťažisko činnosti k predaju služieb zákazníkovi.