Ako zdaňovať príjmy. 20 Základ dane, čiastkový základ dane a zdaniteľná mzda - Piršelová, Dagmar
Čo je čiastkový základ dane a zdaniteľná mzda podľa zákona č. 286/1992 Zb. Poradie tzv. odpočtov na účely určenia zdaniteľnej mzdy.