Súťaž o Cenu Slovenskej republiky za akosť
Vyhlásenie Ceny SR za akosť Ministerstvom hospodárstva SR od r. 1994 v súlade so zásadami politiky akosti. Prihlášky a podmienky súťaže, informácie o nej a hodnotenie súťaže. Kritériá súťaže o cenu.