Bilančná kontinuita v podvojnom účtovníctve - Bača, J.
Zabezpečenie bilančnej kontinuity medzi dvomi po sebe nasledujúcimi účtovnými obdobiami. Výsledok podnikateľskej činnosti - zisk alebo strata. Postup pri rozdeľovaní hospodárskeho výsledku v jednotlivých právnych formách podnikania - akciová spoločnosť, spoločnosť s ručením obmedzeným, verejná obchodná spoločnosť, komanditná spoločnosť. Účtovanie rozdelenia hospodárskeho výsledku.