Záujmové združenia právnických osôb Formy podnikania v zmysle občianskeho zákonníka
Informácia o záujmovom združení právnických osôb. Charakter a právna úprava, základné dokumenty pre vznik a trvanie združenia. Nadobudnutie členstva. Organizačná schéma záujmového združenia právnických osôb.