Obchodovanie na Bratislavskej opčnej burze Ako sa dostať na trh s opciami - Palko, F.
Základné funkcie Bratislavskej opčnej burzy (BOB) - trhová a zúčtovacia. Zadávanie požiadaviek na obchodovanie prostredníctvom brokerskej firmy. Tvorca trhu (market maker) - jeho dôležitá úloha pri zabezpečovaní vhodných podmienok na funkčne stabilizovaný cenový mechanizmus. Opčný a termínový trh. Toky informácií o trhu.