Ani korunu nazmar Každý krok preskúmať, potom príde úspech - Bučeková, Andrea
Stratégia švajčiarskej firmy Ciba, ktorá patrí medzi najvýznamnejšie chemické firmy v Európe. Nová divízia na Slovensku Ciba-Geigy Services AG Plant Protection zaoberajúca sa dodávkou ekologicky nezávadnými prípravkami pre poľnohospodárstvo. Manažment firmy, plánovanie, stratégia trhu, reklama, výskum a výber pracovníkov firmy.