Základné vývojové tendencie v národnom hospodárstve SR v 3. štvrťroku 1993 a ich predikcia do konca roku 1993 a v 1. štvrťroku 1994 Výňatok zo správy Štatistického úradu SR, ktorá bola predmetom rokovania výborov Národnej Rady SR
Komentované údaje súhrnné, údaje o inflácii a mzdách, cenách, trhu práce, agregátnom dopyte, materiálnej produkcii hlavných odvetví, malom a strednom podnikaní. Predikcia hlavných odvetví.