Privatizácia bez koncepcie? Môžu byť úspechy otázkou náhody? - Kuzmišin, Peter
Koncepcia privatizácie. Výber metód privatizácie. Otázky vlastníctva, vlastnícka účasť zamestnancov. Úloha inštitucionálnych vlastníkov. Úloha zahraničného kapitálu v privatizačnom procese. Štát a jeho úloha v privatizačnom procese. Verejná kontrola privatizačných prevodov.