Európska únia: za a proti - Oravec, J.
Ak chce Európa uspieť v konkurencii, musí sa zomknúť bez hraníc. Základné stavebné kamene európskeho zjednocovania. Kritické miesta maastrichtského procesu. Kritériá pre vstup krajín do Európskej menovej únie, tzv. konvergenčné a ktoré krajiny z dvanástky ich nespĺňajú. - Pozri tiež komentár na s.2 a príspevok na s.24 časopisu.