Druhá vlna priaznivá? Postupy v procese privatizácie sú rôzne - cieľ rovnaký - Kerekeš, Juraj
Konkretizácia ďalšieho postupu procesu privatizácie - materiál, ktorý schválila vláda SR v septembri 1993. Privatizácia podnikov. Druhá vlna kupónovej privatizácie. Vydávanie zamestnaneckých akcií. Forma privatizácie predajom vopred určenému vlastníkovi. Účasť FNM SR na privatizácii. Štandardné metódy privatizácie - predaj vopred určenému vlastníkovi, verejná dražba, verejná súťaž.