Obchod OECD se zeměmi východní části střední Evropy - Staňkovský, J.
Obchod Východ-Západ, 1989-1992. Rámcové podmienky nového obchodu Východ-Západ. Rozšírenie obchodu OECD s krajinami východnej časti strednej Európy (ČR, SR, Poľsko, Maďarsko). Rastúce bilančné aktíva Západu voči Východu. Otvorenie západných trhov východnej Európe. Dovoz ES a EZVO z Východu. Rozšírenie dovozu finálnych výrobkov z východnej časti strednej Európy do OECD. Zvýšenie vývozu OECD do krajín strednej Európy o 64