Hospodářské uspořádání v "nových" spolkových zemích Německa - Hoffmann, L.
Šok z menovej únie. Prispôsobovanie štruktúry ponuky. Transfery a prispôsobenie dopytu. Zahraničný obchod - vývoz, dovoz. Vysoká nezamestnanosť. Hospodárske vyhliadky bývalej NDR.