Modernosť: štíhla výroba, štíhly manažment Zásadný obrat podnikových organizačných štruktúr v Nemecku - Oppek, E.
Nové formy organizácie práce. Pojmy štíhla výroba, štíhly manažment, nové organizačné štruktúry v Nemecku. Genéza foriem organizácie práce, vývoj organizácie podniku. Hodnotenie éry CIM - počítačom integrovanej výroby. Nové výrobné stratégie a programové ciele firiem. Nové modely organizácie. Charakteristické znaky štíhlosti. Výhľad - fraktálny závod.