Dráma či tragédia divadelníctva Ideologický diktát vystriedal diktát koruny - Dlouhý, O.
Problematika financovania divadelníctva na Slovensku. Viackanálové financovanie divadiel vo vyspelých krajinách. Zdroje financovania divadelnej prevádzky.