Pod teplými krídlami štátu Keď ekonomické problémy nestačia - Potančok, Milan
Problematika financovania slovenského divadelníctva. Ekonomická situácia divadiel. Zdroje financovania formou sponzorovania. Návrh na viackanálový systém financovania divadelnej činnosti.