Komfort na ťarchu Drahá prevádzka môže byť veľkým sústom pre divadlo - Potančok, Milan
Problematika prevádzky Divadla Andreja Bagara v Nitre. Príjmy a výdavky divadla, získavanie finančných zdrojov na prevádzku budovy. Dotácie bábkových divadiel.