Digitálne do roku 2002 V Európe začal fungovať Euro-ISDN - Žiaková, M.
Fungovanie nového telekomunikačného systému - Euro-ISDN (Integrated Services Digital Network). Príprava ďalšieho systému - IBC (Integrated Broadband Communications). Prínos oboch systémov.