Výbor EÚ žiada integrovanú kontrolu znečisťovania
Obsah návrhu direktívy o integrovanej prevencii a kontrole znečistenia, ktorý vypracoval Výbor Európskej únie (integrovaná kontrola znečisťovania - IKZ).