Zdaňovanie príjmov podľa novelizovaného zákona. 1 Novela zákona o daniach z príjmov platí od začiatku roka - Piršelová, Dagmar
S účinnosťou od 1.1.1994 NR SR schválená novelizácia zákona č.286/1992 o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov. Upozornenie na spresnenia a zmeny ustanovenia zákona, ktoré sa týkajú zdaňovania príjmov zo závislej činnosti a funkčných pôžitkov. Konkrétne zmeny v niektorých paragrafoch, odpočítateľné položky, výber a platenie daní, zúčtovanie preddavkov.