Chcete vytvoriť fúziu? Úloha Protimonopolného úradu SR pri zlučovaní podnikov - Brziak, Vladimír
Vytváranie fúzií, rozličné formy dohôd medzi podnikateľskými subjektmi. Zákon č. 63/1991 Zb. o ochrane hospodárskej súťaže, definuje prípady, kedy sa dohody podnikateľov o zlúčení ich podnikov považujú za fúziu. zlučovanie podnikov v praxi na príkladoch fúzií MEZ Michalovce a SIEMENS a AUTOMOTIVE.