Kým licitátor priklepne Verejná dražba v procese privatizácie - Rosa, P.
Dražba vecí štátnych podnikov pri likvidácii podniku. Základné ustanovenia a organizácia verejnej dražby. Podmienky účasti v dražbe a priebeh dražby. Smernice a zákony upravujúce postup pri vysporiadaní zostatku likvidácie podnikov pri prevode majetku štátu na iné právnické a fyzické osoby.