Záverečný akt uruguajského kola Všeobecnej dohody o clách a obchode
Zhrnutie právnych textov z výsledkov rokovaní uruguajského kola GATT (začali sa v spt. 1986 v Punta del Este v Uruguaji) určené pre médiá.