K modelovaniu finančného a investičného manažmentu. 1 Riadenie korunou - Jemala, Ľubomír
Subjekt a objekt finančného riadenia. Ukazovatele s najvyššou vypovedacou schopnosťou o finančnej sile firmy. Rámcový model finančných tokov v manažmente firmy. Vnútorné a vonkajšie finančné zdroje firiem.