Skúsenosti s penzijnými fondmi v Chile - Mikloš, I.
Fungovanie systému penzijných fondov v Chile viac ako 10 rokov (máj 1981) pod riadením správy penzijných fondov. Povinné príspevky do fondov od zamestnancov, dobrovoľné aj pre samostatne zárobkovo činné osoby. Daňové súvislosti. Návratnosť investícií. Poplatky za služby. Výkonnosť systémov. Liberalizácia limitov. Zníženie koncentrácie. Inšpirácia pre Slovensko.