Prím v dynamike privatizácie hrali personálne zmeny - Hajko, J.
Zhodnotenie postupu privatizácie na Slovensku v r. 1993 z hľadiska legislatívy, schvaľovania privatizačných projektov, 1. vlny kupónovej privatizácie, koncepcie a personálnych zmien, ktoré sa skončili posunom funkcií do jedných rúk.