Novinky na slovenskom kapitálovom trhu Bude privatizácia Strediska cenných papierov liekom? - Palko, F.
Rekapitulácia činnosti Strediska cenných papierov za ročné obdobie svojej činnosti. Inštitúcie kapitálového trhu a ich činnosť. Hodnotenie opčných a termínových obchodov na bratislavských burzách.