Státní rozpočet 1994: Tlaky, přetlaky a mýty V diskusích o povaze státních financí je stále používan starý mýtus o prospěšnosti rozpočtového deficitu - Machala, Karel
Rozpočtové presuny. Výška daní a rozpočet. Mýtus prospešnosti rozpočtového deficitu. Dva modely - americký deficit a japonský prebytok.