Fond má malý prostor pro podporu státního rozpočtu FNM ČR si je vědom své role při vytváření rovnováhy veřejných financí, říká jeho předseda Tomáš Ježek pro SH - Ziková, L.
Rozhovor s predsedom Fondu národného majetku Tomášom Ježkom. Fond národného majetku (FNM) ČR a štátny rozpočet. Príjmy a výdavky FNM. FNM a predaj akcií na kapitálovom trhu. Legislatíva.