Ročné zúčtovanie preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov za rok 1993 Povinnosti daňovníkov (zamestnancov) a platiteľov daní (zamestnávateľov) - Piršelová, Dagmar
Povinnosti daňovníkov a platiteľov daní podľa zákona č. 286/1992 a neskorších predpisov. Postup pri ročnom zúčtovaní preddavkov. Odpočítateľné položky v alikvotnej sume.