Zámery sociálnej reformy na Slovensku - Stanek, Vojtech
Trhová, alebo sociálno-trhová ekonomika. Ciele sociálnej politiky Slovenska. Zmena úlohy štátu v sociálnej politike. Systém sociálneho poistenia, nemocenské a dôchodkové poistenie, transformácia.