Marketingová organizácia spoločnosti - Hölcz, Róbert
Pohľad na jednotlivé podnikateľské subjekty. Obsah trhovo orientovaného marketingového spôsobu riadenia: 1. vrcholový manažment, 2. marketingová filozofia, 3. finančná politika, 4. kvalifikovaná pracovná sila, 5. informačný systém.