Ako sa rodili slovenské bankovky. 2 Pri výbere tlačív rozhodovala spoľahlivosť i cena - Tarasovič, D.
Pokračovanie článku z minulého čísla Profitu o celom procese prípravy kolkovania federálnych bankoviek. Príprava emisie prvých slovenských bankoviek.