Malá encyklopédia PR. 1 Teoretické základy public relations - Žáry, Ivan
Základ PR - komunikácia medzi subjektom vykonávajúcim PR a jeho okolím - verejnosťou. PR ako obojstranná komunikácia, dialóg, vzájomné informovanie sa. Médiá - tretia nezávislá strana. Firemný manažment a PR.