Mýty na trhu práce - nezaměstnanost jako důsledek Nízká nezaměstnanost v České republice je spíše výsledkem rovnováhy na trhu práce, než malého počtu bankrotů - Machala, Karel
Nezamestnanosť v západnej Európe. Nezamestnanosť v Českej republike. Trh práce a mýty o príčinách nezamestnanosti. Charakteristika piatich najčastejších mýtov. Skúsenosti z vývoja na trhu práce doma a vo svete - Nemecko, V. Británia, Japonsko, USA, Česká republika.