Situačná správa o menovom vývoji SR (k 30.9.1993)
Správa rozdelená do týchto častí: Celkové zhrnutie ku koncu štvrťroka. Menový vývoj (inflácia, peňažná zásoba, vývoj úverov a vkladov, platobná bilancia, vývoj peňažného a kapitálového trhu, rozpočtového hospodárenia a zadlženosti voči bankovej sústave, realizácia menovej politiky). Povinné minimálne rezervy.