Rozdelenie akcií akciových spoločností, ktoré založil Fond národného majetku SR (stav k 17.12.1993)
V tabuľke zverejnený abecedne usporiadaný zoznam akciových spoločností s týmito údajmi: základné imanie, účastiny predané v kupónovej privatizácii a iným spôsobom, účastiny v správe FNM, počet akcií na RIF (ks/perc.).