Privatizácia v SR je pre zahraničných investorov zložitá - Hajko, J.
Posúdenie stavu privatizácie na Slovensku z hľadiska prílevu zahraničných investícií a odporúčania na jeho zlepšenie predložené na požiadanie vlády SR v decembri 1993 Poradenskou službou pre zahraničné investície (FIAS).