Banka miest a obcí Finančné zdroje pre rozvojové a ekologické projekty - Kríž, I.
Vznik Prvej komunálnej banky, a.s. so sídlom v Žiline. Špecializácia banky v oblasti rozvoja miest a obcí. Ekologický program banky - poskytovanie úverov na ekologické projekty. Pôsobenie banky pri skvalitňovaní bankových služieb na Slovensku. Štruktúra poskytovaných úverov v r.1993.