Výzkum na katedře podnikového managementu - Truneček, Jan
Informácia o medzikatedrovom výskume, realizovanom v rámci grantu VŠE Praha č.310 a TEMPUS-u, v r.1993 a 1994: Zmeny organizačnej architektúry českých podnikov v období transformácie na tržný model ekonomiky. Dve etapy výskumu: 1. riadenie podniku v období sanácie, 2. filozofia riadenia českého podniku pre 21. storočie. Teoretická a praktická časť výskumu, metóda empirického výskumu OREMIL.