Jak řídí současné české podniky Empirický výzkum metodou OREMIL - Truneček, Jan
Doterajší priebeh empirického výskumu českých podnikov metódou OREMIL, jeho väzba na teoretické chápanie disciplíny podnikového riadenia. Dotazníkový prieskum 200 podnikov, vybratých 50. Inšpirácia holandským výskumom. Metodika OREMIL (OR-organizácia, E-ekonomický režim, M-motivácia, I-inform. toky v podniku, L-ľudské zdroje)a jej postup. Konkrétne výsledky výskumu a ich stručná charakteristika.