Analýza rizika podnikatelských projektů - Fotr, Jiří
Príčiny rizika podnikateľských projektov. Náplň analýzy rizika a jej kroky: určenie kľúčových faktorov rizika, stanovenie rizika, príprava a realizácia opatrení na zníženie rizika, príprava plánu korekčných opatrení a sledovanie vývoja faktorov rizika. Osvetlenie podstaty a možností kvantifikácie rizika podnikateľského projektu pomocou modelovej a výpočtovej techniky programom PROVALEX.