Príručka spotrebiteľskej politiky (7)
Regulovanie spôsobu poskytovania informácií o úverových obchodoch. Popri informáciách o nákladoch by mal spotrebiteľ dostať aj štandardné informácie o výrobkoch. Potraviny, nebezpečné výrobky, textil. Informácie o krajine pôvodu. Kvalitatívne normy a výrobky.