Príručka spotrebiteľskej politiky (9)
Ciele bezpečnostnej politiky zo spotrebiteľského hľadiska. Potreba dodržiavania bezpečnostného štandardu výrobkov dodávaných na trh. Odškodnenie úrazu alebo náhrada škody spôsobenej chybami výrobku. Potraviny a hygiena.