Malá encyklopédia public relations. 2 Predpoklady cieleného informovania verejnosti - Žáry, Ivan
Ciele public relations: informovať, presviedčať, zlepšovať vzťahy. Subjekty PR. Výber metódy práce. Cyklická činnosť znakom kvalitných PR.