Privatizácia vo svete a východnej Európe
Príspevky prevzaté zo servisu agentúry Bloomberg Business News. - Vlády sveta získali vlani predajom štátnych podnikov 61 mld USD. Riziká a odmeny európskej privatizačnej vlny. Hľadanie investičných príležitostí vo východnej Európe. V Česku predaj kupónových knižiek investičným fondom. Privatizácia vo Veľkej Británii predmetom medzinárodného sympózia 1.12.1993 v Ankare.