Malé podniky v trhovom hospodárstve - Sedlák, Mikuláš
Význam malého podnikania a kategórie malých podnikov. Výhody a problémy malých podnikov v porovnaní s veľkými spoločnosťami. Aktuálnosť podpory rozvoja malých podnikov v SR. Charakteristika pojmu malý podnik. Klasifikácia kategórií malých podnikov vo vyspelých krajinách. Smery prejavovania sa rôznych výhod malých podnikov v porovnaní s veľkými spoločnosťami. Špecifické problémy, s ktorými sa vlastníci malých podnikov stretávajú vo svojej práci.