Budoucnost vědy a výzkumu s otazníky - Cibulka, J.
Politika vlády ČR v oblasti vedeckej činnosti a vývoja technológií. Hodnotenie efektívnosti výskumných organizácií. Štruktúrne zmeny a vývoj počtu pracovníkov v celej vedeckovýskumnej základni (VVZ). Výdaje na vedu a výskum, výdajová politika. Podiel výdajov na vedu a výskum na HDP.