Národní informační středisko: Informace pro každého - Polívka, M.
Úlohy a činnosť Národného informačného strediska (NIS) ako súčasti Štátneho informačného strediska (SIS). Podpora malého a stredného podnikania v rámci siete regionálnych poradenských informačných centier (RPIC). Činnosť strediska EUROINFO, ktoré je poradenským miestom pre program PHARE. Služby verejnosti v rámci databázového centra. Faktografické informácie. Sprístupňovanie a tvorba informačných súborov a databáz. Referenčné služby NIS.