Medzinárodná konferencia o transformácii v strednej a vo východnej Európe - Juríčková, Vilma
Zhodnotenie medzinárodnej konferencie na tému "Po neoliberálnom šoku. Problémy s transformáciou spoločenského poriadku v strednej a východnej Európe", ktorá sa konala vo Varšave v dňoch 21.-22. januára 1993. Organizátormi konferencie boli: Nadácia Poľská práca vo Varšave, Ústav Karla Rennera vo Viedni a Nadácia Friedricha Eberta vo Varšave.